Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord.


De sista.


De sista, som kommer finnas,

är,





vi.




Övriga genrer av embraceme
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-12 00:23



Bookmark and Share


  blaite
Kort och jättebra..
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

embraceme