Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hm.




spola tillbaks

 

jag lyssnar på låten
som påminner om dig
när jag försökt glömma
försökt få för mig
att jag var bättre värd
ändå vet jag
att det var du
som fick allt du ville
och vem du ville
så valde du mig
för att sedan såra
krossa, ha sönder
göra illa
snälla nu
spola tillbaks
få mig på bättre tanke
än att välja låten
jag nu lyssnar på
som påminner mig om
dig
oss




Fri vers av embraceme
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-28 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

embraceme