Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om inte om, om, om...

 

 

om inte jag vore jag

 

om inte du vore du

 

om inte om vore

 

 

 

skulle du kysst mig då?




Fri vers av embraceme
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-10 23:21



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin..ibland undrar man
2011-09-22

  sellout
ja..tänk om.
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

embraceme