Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag bara visste hur du lyckas påverka mig så mycket

 

 

jag vet inte hur du gör,

eller vad du gör,

men något gör du

 

jag vet inte varför du gör,

eller när du gör,

men det gör du

 

och det är jag glad för,

för tänk om någon annan,

än du,

gjorde just det du,

gör?

 

det hade inte varit rätt,

så sluta inte gör,

det du gör...






Fri vers av embraceme
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-24 00:34



Bookmark and Share


  sulimaa
Fin önskan till någon ...om en fortsättning ...du ska skriva exakt som du gör ...för du är speciell som vi alla är ...
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

embraceme