Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

precis som alla andra

 

 

Jag vill inte vara unik, 

för om det är som de säger, 

att alla är unika,

så betyder det att,

unikt är något vanligt

 

och jag vill inte vara vanlig...




Fri vers av embraceme
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-24 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

embraceme