Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promemoria

Galonbyxor
Torkskåp
Sand och snor

Torrt bröd
Smör på bordet
Smulor i smöret
Utspilld fil och en förtvivlad fröken

Gungor
Illamående
Gråt och skratt
Någons hävdelsebehov


Vad ska det bli av oss?




Fri vers av Rasmus Ström
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-12 02:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det blir nog bra, låter som en dagisdag...
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström