Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rundgång

Vinande, kall men ändå brutalt
genomtänkt
Sympati

Skinande rent, en lysande plan
I källaren
Tusen år

"En kudde till vänster", skrattade dom
"En kudde till vänster" Bröt ihop av skratt, kippandes efter andan
På golvet


Kanske är dags att se sig om, hitta nya stigar, kanske i hopp om att hitta nån ny mentalietet, en ny fräsch
Känsla


Tandkräm


Behöver mer


Fan...




Fri vers av Rasmus Ström
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-12 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström