Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjeförvirring



Du
min bror.

Jag
din mor.

Kärlekseniga




Fri vers av stronza
Läst 546 gånger
Publicerad 2005-10-10 23:40



Bookmark and Share


  stronza
Absolut ingen punkt där
2005-10-11
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar