Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fjäril

Örnar i skyn

förgrunden till det blåa

jag drar himlen över mig
- som ett täcke
passar världen
just oss

Gul, brun

orange

färger förtrollar och

mina ögon följer
varelser

även nära jord


En fjäril har fångat

min uppmärksamhet




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-13 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon