Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljummen vind


Som en ljummen vind
vill jag ibland blåsa rakt
genom ditt vackra hår
stryka mjukt mot ditt
ansikte och mot ditt lår
en stillsam bris som
viskar lekfullt i ditt öra
smeksamma ord som
ingen annan någonsin
får höra




Fri vers av SeXara
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-13 18:59



Bookmark and Share


  peter markurth
mys
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara