Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.ardunia.dinstudio.se


Kärlekens strand


Ardunia och kärleken
vandrar hand i hand
hon vet att livet är
större än något
jordligt land
men så länge hon
är här ska hon vandra
längs kärlekens strand
och övervinna hålet
som bebor hennes hjärta
det stora frågetecknet
som alltid föds ur hennes
frågande smärta
det där ekot som inte
kan spåras till en röst
de djupa universella
frågorna som andas så
djupt ur hennes bröst




Fri vers av SeXara
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-13 19:31



Bookmark and Share


  livsdans
Ja...en varmt engagerande väg!
2009-09-21

  peter markurth
fint
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara