Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steniga stigar

 

Jag föll så hårt att jag tappade lusten att andas

Stigen jag gick på var så villande

att jag gav upp

och gick rakt ut i skogen

 

Här fann jag gläntan

med luft jag kunde andas

fri från stigar att vandra på

 

Jag ger upp livet

åt de som kan ta sig fram

utan att snubbla för varje steg de tar




Fri vers av Yheela
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-13 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela