Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är till alla mina vänner som finns där när jag behöver er. Älskar er. // XxDeadBunny xoxo


Mina änglar

Tack för allt stöd,
Tack för att ni finns där,
I alla lägen,
I alla väder.
Vad som än händer,
Vartän vägen vänder.
Vad jag än säger eller gör,
så hoppas jag ni hör.
Att jag älskar er,
mina vänner.
Mina egna, beskyddande änglar. <3




Fri vers av Dragonfly
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-13 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dragonfly
Dragonfly