Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja...Vad kan man säga? Jag har skrivit den själv. // XxDeadBunny xoxo


Something as true friends

Something true,
something pure,
Something as true friends,
can last forever <3




Fri vers av Dragonfly
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-13 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dragonfly
Dragonfly