Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svin intresse

Heter det svin influensa för att

det är svin som sprider skräck

i Sveriges befolkning, som springer

utan att tänka och sprutar i sig

vaccin och skänker ännu mer

pengar till läkemedelsbolagen

som av vinstintresse inte är intresserade

av att få människor friska




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-14 15:03



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hahaha svin för att det är svin som.. bra utbristat Gnistan..svinbra!!!!
2009-09-18

    Tea Alex
Ja man ska nog tänka sig för. Inte låta sig svepas med. Själv tänker jag vaccinera mig för jag har så lätt att bli sjuk...
2009-09-16

    Saye
bra!
Svin intresse för läkemedel-företag. Jag gillade aktuella, ärliga och enkla ord i texten.
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt