Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från skogen

I trappuppgångens avskalade, karga klimat, vilar mitt kynne. Sedan en tid tillbaka har livet nödgat mig att söka skydd.

Djupt där under grönskan väntar natten. Ur skogen föds kvällen. Omväxlande svart och sval, sluter den sig kring oss.

Lugnet ynglar av sig på din panna. Jag tänker att detta ska föra oss i sina blottade handflator i månader framöver.




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon