Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte som andra?

Sätt ingen etikett på mej! Dela inte in mej i nåt fack!

Likställ inte mej med någon annan!

Jag, är jag!

Jag, är ingen kuvad själ!

Jag är fri!


Jag, är den enda jag!






Övriga genrer av Valdemar Anders
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-14 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders