Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds kärlekssång till dig




Om du bara visste

Om du bara visste

hur jag älskar dig, mitt barn

Om du bara kunde se, så som jag gör

Min kärlek är oändlig

all din synd förlåten är

Inget ont är skrivet i min bok

Du är mig så kär

 

Allt som du har erkänt

alla sätt du svikit mig

Allt har jag utplånat

- det hindrar inte dig

Jag vill ge dig sinnesfrid.

Jag vill ta dig i min famn

och leda dig på livets väg.

Jag nämner dig vid namn

 

Om du bara visste

hur jag älskar dig, mitt barn

Om du bara kunde se, så som jag gör

Min kärlek är oändlig

all din synd förlåten är

Inget ont är skrivet i min bok

Du är mig så kär

 

Ingenting är dolt för mig -

mitt beskydd du alltid har

När stormar rasar runt omkring

står jag ändå kvar

Jag är alltings ursprung.

Jag har en plan för var och en

Redan uti skapelsen

vet jag vad som händer sen

 

Om du bara visste

hur jag älskar dig, mitt barn

Om du bara kunde se, så som jag gör

Min kärlek är oändlig

all din synd förlåten är

Inget ont är skrivet i min bok

Du är mig så kär

 

Lita på min kärlek - min förmåga

att ge dig allt

Se mig i din vardag

om där än är mörkt och kallt

Kom till mig och fråga,

kom till mig och be om svar

Jag vill ge dig allt gott

jag har i mitt förvar

 

Om du bara visste

hur jag älskar dig, mitt barn

Om du bara kunde se, så som jag gör

Min kärlek är oändlig

all din synd förlåten är

Inget ont är skrivet i min bok

Du är mig så kär




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Anna*
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-15 13:09



Bookmark and Share


  Maria T
Tack för denna fina Guds
kärlekssång
2009-09-16

  Fredrik Stillesjö
Hej Anna*

En sång som slår an i mitt hjärtas djup. Borde klinga ut i evigheten,alltid... Tack för att jag fick läsa. Hälsar Fredrik
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*