Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
isen kan vara tunnare än som synes


Tunn is

trodde väl
den höll
att gå försiktigt på

jag hade fel
den brast redan
innan jag hann dit




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-15 14:56



Bookmark and Share


  walborg
Så svårt det känns - så smärtsamt att läsa ... Du finns för mig!!!
2009-09-18

  Bibbi VIP
Finner inte orden att kommentera.
Kramar
2009-09-17

  Eaglemountains VIP
Så sant, men den brast INNAN Du kom dit ..... men jag saknar ord, min vän .....
2009-09-16

  genni VIP
Men tur ändå, att isen brast innan du hann dit, dvs om jag tolkar texten rätt....jag får återkomma till dig....kram
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP