Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människors behov

sluten ur min tid
i takt och i frid
balans som så väl
skapa oss och vår värld

av skäl som bara sinnen kan
svära om att finnas till
där vila just den tystnad
du tro dig kännas vid




Fri vers av ffredfr
Läst 407 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-15 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr