Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i detta virrvarr kommer jag aldrig någon nära

jag är den som samlar dig
i handslags tomma luft
ett tomrum och en känsla
våra dagar ej rå på




Fri vers av ffredfr
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-15 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr