Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maratonälskog


Jag vaknade svettig
av hetsig älskog
av din brutala precision
ditt hämningslösa
fängslande av min
undergivna kropp
maratonälskog
260 stön/h
spårade ur vid 360
och slutade nästan
andas
när du lustfyllt greppade
mitt hår och bromsade
min framfart precis på
den knivskarpa kanten
som hade slungat mig
rakt ur min kropp









Fri vers av SeXara
Läst 297 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-09-16 08:30



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Sämre väckarklocka är lätt att tänka sig!
Carl-Erik
2009-09-17

  blaite
Grym..
2009-09-17

  devilsangel
Ohlalaaaa :P
2009-09-16

  Mats Henricson
Waow !!!!!!!!
2009-09-16

  peter markurth
söt o mysig
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara