Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alltid grått.

Hon tog hela handen

dränkte den i vattenfärgs badet

använde hela kroppen när

hon målade sitt nu i

all världens kulörer.

Man kan behöva påminna sig
själv, ibland.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-16 08:34



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att i palettfärgers fromma
inse att alla kulörer är vi
men att vissa använder gråtonen för ofta
lär dig att softa
ta fram alla färger
men blanda dem inte så att allt bölir svart!
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP