Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets land

Jag har nycklar, säger Herren

till allt det du kan bli

När du öppnar livets dörrar

blir du fri

Jag har nycklar, säger Herren

till ditt hjärta i min hand

När du öppnar ska du finna

livets land

 

Där lyser hoppets stjärnor

Där fyller kärlek allt

Där finns ljus och trygghet

Både sött och salt

Där finns de vänner

som har omsorg om din själ

och där bor vår Herre

som bara vill dig väl

 

Jag har nycklar, säger Herren

Jag vet vad du kan bli

När du öppnar livets dörrar

blir du fri

Jag har nycklar, säger Herren

När ditt hjärta står i brand

När du öppnar ska du finna

livets land

 

Där lyser hoppets stjärnor

Där fyller kärlek allt

Där finns ljus och trygghet

Både sött och salt

Där finns de vänner

som har omsorg om din själ

och där bor vår Herre

som bara vill dig väl




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Anna*
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-16 09:26



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Anna*

En dikt jag gärna sjunger. Hälsar Fredrik
2009-10-08

  Bibbi VIP
Så är upprättelsen och gottgörelsen från Gud och Herren själv "letar fåren samman" Hes.34:11
2009-09-26

  Maria T
En fin dikt som inger
hopp och trygghet
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*