Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad säger mer än 1000 ord

Med ord kan du förmedla
en känsla till någon

Ibland är orden för små
för att den stora känslan
ska kunna beskrivas

Om du ändå försöker
känns orden platta
och stämmer inte alls
med vad som känns i hjärtat

Jag vill säga dig
så mycket fina saker
men jag snubblar
på mina tankar

Och det slutar bara med
att jag tittar på dig



Och känner inuti
att det svämmar över
en känsla som är så stark
att den inte går att sätta ord på


Om det är kärlek

Så älskar jag dig.



När jag klarar av det

ska jag säga det högt

till dig

Fantastiska man


Hoppas tills dess

att du förstår ändå




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 785 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-16 15:34



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag skulle behöva nya ord sen jag träffade K....känner jag. Ordet kärlek är för tunt.
2009-09-20

    Bodil Sandberg
Javisst ibland känns orden för små
och blicken får tala
rader så fenomenala
underbara vackra varma innerliga kärleksfulla
2009-09-18

    Tea Alex
Ja vi får hoppas att de förstår! :)
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt