Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minns en sommardag

trettiofem mil åt ett håll
ljusårsfärd
ifrån

dig

och nu vänder
vinden
min tanke tillbaka

vassa blad av solljus
och så sommaren

tecknad i din uppsyn




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-16 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon