Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När poesi blir vardagsmat




läser dikt på dikt

läser läser läser

läser så ögonen blöder

av glädje och smärta

kan inte sluta läsa



vill inte läsa till slut

ändå sitter jag kvar

läser dikt på dikt

dömer och fördömer

risar och rosar



emellanåt skriver jag själv

läser dikterna jag skrivit

får aldrig till det som jag vill

fast en del blir hyfsat bra

det känns faktiskt kul



undrar hur många miljoner ord

som skrivits på Poeter.se...

tänk att stapla dom på hög

det blir nog en skyskrapa av det

och tänk på alla nya ord som skapas




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-16 22:22



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Mycket bra definierat, känner detsamma¨.....
2009-09-16

  thyra
Jag har samma känsla. Fint skrivit!
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP