Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har/hade ett litet skämtband som heter Nisse Grävling & Destination Kaktus med en kompis (det brukar återuppstå när vi väl träffas) där vi båda får utlopp för vår barnsliga humor & improviserar fram nödrimsvisor på fyllan.


Bilfarar-skröna

Jag var en dag ute på en lite biltur i min ensamhet
Solen sken och det var varmt, ja hela bilen var het
Fläkten var på max men jag svettades som så många andra män
Att denna dag skulle bli något extra var inget jag visste än

När jag hade åkt några mil så började jag bli kåt
Det bultade i min stake och jag längtade efter en mus så våt
Jag tänkte att en liten runk kanske skulle sitta bra
Jag åkte in på en skogsväg för att onanera. Oh jag var så glad

Nöden har ingen lag, jag var så kåt och skulle inte hinna hem
Så jag stannade i en avlägsen glänta och drog fram min lem
Jag tänkte att här kunde jag göra något åt min extrema kåthet
Jag var ändå helt ensam, jag gör väl vad jag vill i min ensamhet

När orgasmen var nära knackade det på min bildörr
Det var en sur gubbjävel som jag aldrig hade sett förr
Han undrade argt vad det var för snusk som jag höll på med
Jag tänkte att "helvete, aldrig får man runka ifred

Jag såg på gubbjävelns krage att han var präst
men det ger han ingen rätt att störa när jag runkar som bäst
Jag sa argt att "du ska fan skita i vad jag gör någe"
Ja jag blev rent förbannad och skällde ut honom med råge

Men då började prästen att darra på läppen och föll i gråt
Då fick jag dåligt samvete för mitt burdusa sätt och sa förlåt
Jag frågade vänligt om han ville vara med på gemensam onani
Då blev han glad igen, hoppade in i bilen och släppte dolmen fri

Efter denna strapats så har jag numera en speciell vän
En stilig karl till präst som upptäckt kärlek mellan män
Numera åker vi dit tillsammans, prästen och jag
Och onanerar tillsammans i goda vänners lag




Fri vers av Johnny Joe
Läst 506 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-17 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe