Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se ordet

Se ordet det strålar om

se, njut,
vrid dig

Smek
friheten
tillbaka




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-17 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon