Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet 26/9 -05


Tillägnad en efemär eskapist…

 

Du döljer ett löfte om evig kärlek

mellan dina skulderblad…

 

Där mina fingertoppar trotsigt går på jakt

bland bortglömda drömmar och tappad tro

Där alla falska sagoslut är lika vackra

som dina andetag

Där mellan dina skulderblad

ville jag slå mig till ro

 

Under dina ögonlock slumrar vida världar

av snäckskal och azur…

 

Där ska min lycka förlösas och växa fritt

bland sagoprinsessor och ädla riddare

Där vill jag att du förhäxar mig

med dina magiska ord om åtrå

Där under dina ögonlock

ville jag skapa mig ett bo

 

Men du är blott en efemär eskapist

Vad bryr du dig om evig kärlek och lyckliga slut




Fri vers av wannabi
Läst 264 gånger
Publicerad 2009-09-17 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wannabi
wannabi