Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet 3/7 -06


Fixering

 

Det sägs att storleken inte har någon betydelse

men jag vet att långa män räcker längst.




Fri vers av wannabi
Läst 282 gånger
Publicerad 2009-09-17 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wannabi
wannabi