Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet 4/2 05


Inte min

 

Våra stunder är korta
och intensiva

Du tatuerar min hud
med kärlekstecken

Din doft, din smak
ljuvligare än allt annat

Varje stulen sekund

lever vi
som om det vore vår sista

Så måste du gå igen
hem till man och barn




Fri vers av wannabi
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-17 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wannabi
wannabi