Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underläge, frustration och saknad!


Med mössan i hand

Jo jag undrar om det går bra
att ha min dotter en extra da´
jaså, det kan inte gå
hon skulle bli så förvirrad då

Jaha det kan gott och väl räcka
att vi ses en helg varannan vecka
Så hon inte ska glömma, på posten om några dar
kommer ett kort på mig, hennes far




Fri vers av Edrik
Läst 1203 gånger
Publicerad 2005-10-11 16:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmm, en öm och sorgsen verklighetstext
2005-10-11

  Björn Eriksson
Du kan först stoltsera med att denna dikt var den allra första jag läst här på poeter.se. Intrycket sedan var starkt och väldigt positivt.

Rytmen finns där, inte klockren, men väldigt bra.

Förslag:
"så hon inte ska glömma...", -> jag skulle ändra till: för att hon inte ska glömma..., men jag kan ha fel. Det blir förvisso lite långt, så tillsammans med en omformulering.

Bra slut som väver samman och vedimerar dikten.
2005-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik