Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan le du också

Tungsinne sorg och vedermöda
slit och släp och händerna blöda
Ont och värk och svininfluensa
Pengarna slut och mycket att rensa

Aj och oj, vad synd det är
om dig som inte kan se allt det där
Som handlar om kvaliteten på livet
där du har ansvaret och det är givet

Att allt det du varje dag uppmärksammar
ger dig åter som magneter som stammar
Speglar din vinkling på allt som sker
När du inte längre med ögonen ser

Hon sa si och han sa så,
tänk vad alla är olika ändå
Bra om vi föregår med exempel goda
så inte allt som vi företar oss blir en groda

Jag önskar dig allt gott verkligen i livet
men du får ingenting ta för givet
Ansträng dig lite och vänta och se
får du se att du också kan åt livet le




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-18 10:46



Bookmark and Share


  Morfeus
Pessimist som jag är så måste jag ju ogilla den här.
2009-09-21

    Tea Alex
Känns optimistiskt och uppfostrande samtidigt. :)
2009-09-20

    Bodil Sandberg
Smile***underbart!!!
2009-09-19

  Michaela Dutius
En optimistdikt som vi behöver när hösten närmar sig....väl poetat
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt