Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösthjärta


Brinnande
hösthjärta
i solnedgång
stillhet och
tystnad ljöd
harmoniskt
i melodisk sång

Disigt solsken
smekte ömt
ditt röda hår
jag såg hur det
följde dig i skogen
en tyst vän som
ville stryka din tår




Fri vers av SeXara
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-18 19:24



Bookmark and Share


  livsdans
Mmmm...varm och skön!
2009-09-21

  S.A.I. Steve Lando VIP
rak o skön
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara