Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänskap

vänner är viktiga att ha
dom får dig att skratta, dom får dig må bra

vänner kan också ha jobbiga stunder
bråk, sorger, svek men världen går ju inte under

när jag tänker på mina vänner blir jag varm&glad
tänk att få dela minnen och härlig gemenskap

En bra vän står alltid vid din sida och tillåter inte sig själv att se dig lida

Vänner måste bråka ibland för att kunna förstärka sina vänskapsband

jag älskar mina vänner , en riktigt vän ser hur du känner <3




Fri vers av AminaKrantz
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-19 00:57



Bookmark and Share


  Lsk
dela lite på det du skriver blev lite rörigt





tycker jag
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

AminaKrantz
AminaKrantz