Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Ann-Sofie


Till min käraste vän

vi tappade varandra
ett år
vad är ett år av ett helt liv

ingen är som du
min käraste vän
det finns bara en som du




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-19 12:58



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Denna vän kan jag förlåta allt liksom hon kan förlåta mig. Det är en unik vänskap som kommer att hålla livet ut. Hon är som den goda fen som jämt gör mig så glad. Tack Ann-Sofie
2009-09-30

  Maria T
Underbart att ha en
kär vän
2009-09-21

  walborg
Blir så glad att läsa detta!!!
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP