Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September

 

Mitt hår doftar solsken

flyger i ögonen

som bländas av solen

under min vandring genom 

septemberstaden.

 

Hjärtat slår

i takt med fågelsträcken

själen flyger

med de vissnande löven

håller andan genom

septembersorgen.

 

Solen värmer mig

lutar mig mot väggen

din hand finner min

i vår vandring genom

septemberdagen.

 

 




Fri vers av Yheela
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-20 13:12



Bookmark and Share


    manipulerade_mongon
Inspirerande! Skön läsning.
2009-09-20

  ellinore
grymt bra =)
Kommentera gärna mina dikter / texter med (:
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela