Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyttiga kalorier

 

 

 

Efter en kväll

av många utlämnade ord

känns huvudet fullt

och jag vill bara sova

 

börjar dra av mig min tshirt

stannar upp halvvägs

då jag känner doften av dig

i bomullstyget

 

du hade legat på min mage

i soffan och sagt 

att du är rädd för att våga känna efter för djup,

att fastna för mig inte skulle vara nyttigt

 

tar av tshirten och lägger den på kudden

och somnar med dig i flera sinnen

 

 

drömmer om att du ska våga bli fet på mig

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 244 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-19 14:36



Bookmark and Share


  karenina VIP
vilken underbart mysig önskan! såna kalorier kan man sannerligen aldrig få för många av
2009-09-30

    J. Herward
mmmm.... ett väldigt annorlunda sätt att utrycka sin längtan på
men det ger glöd åt en völdigt speciell text, du har all ära att bada i nu du :)
2009-09-24

  sulimaa
Så fin text !! längtande ....du får väl fresta henne lite mer då ...
Fin ny bild oxå :))
2009-09-20

  Lindalou
Väldigt vackert och kärleksfullt.
2009-09-19

  Junitvillingen
Mysgo text, sådana kalorier är verkligen inte fel hihi;-)))
2009-09-19

    prima donna
Raring! Dina texter ger då en hel del näring till denna sida i alla fall. Kalorgier.
2009-09-19

  etthjärtaäralltidrött
Mysig text.
2009-09-19

  LenaJohansson VIP
gulligt
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar