Till min älskade Nalle Puh" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade Nalle Puh


Under ytan

nu vet jag
nu förstår jag
meningen med att möta
sin själsfrände

Nalle Puh med hjärtat i handen

nu pillar jag lite
i nalletapetens skarvar

och där
bakom nallarna
finns det något vi
inte har upptäckt förut

S T Y R K A

snäll är INTE

detsamma som

S V A G




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-20 10:56



Bookmark and Share


  Maria T
Nej, absolut inte
2009-09-21

  Bibbi VIP
Skriver under på Eva här.
Applåd!
2009-09-21

    ej medlem längre
Lysande!
2009-09-21

  walborg
Vau Ulla!!!! Strålande!!!
2009-09-20

  Annie b'larsson VIP
"Snäll är inte detsamma som svag". Huvudet på spiken.
2009-09-20

  Eva Langrath VIP
Goda ord till någon som är älskad.
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP