Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5 veckor kvar

hur många rad
hur mycket strålning
vet jag inget om

måste stå ut i fem veckor till
cellgifterna är uthärdliga
största biverkan är ett liv

helt utan att kunna gå själv
helt utan motorik
allt ska läras om på nytt

katten klarar jag
hunden får leva på sitt pensionat
tills jag vet

alla samtal
vackra texter
värme och kramar från er

gör mig till en
envist livsbejakande
människa

T A C K




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-20 23:32



Bookmark and Share


  genni VIP
Du har hjälpt så många människor, nu är det din tur att få lite tillbaka....
Men du är stark, du kommer att fixa allt så bra, även om det under tiden är tufft, men du kommer att klara det....stor kram
2009-10-07

  Maria T
Jag ser din fina, varma,
mjuka kisse.
2009-09-21

    sunnanvind
Kramen till dig allt det allra bästa!
2009-09-21

  Bibbi VIP
Tack och kram!
2009-09-21

  Eva Langrath VIP
Kära Ulla tack för att du skriver. Kram
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP