Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tidiga


Under snår och härvor,
neuronernas mil,
går tanken

oskadd
av ord.

Vaken,
öppen,
orörd,
upplöst.

Varje bild
ett fragment,

en utslungad vilja
att fogas samman

för att blekna.

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 423 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-21 12:22



Bookmark and Share


    cyberwor/L/d
Det här är att hushålla med ord på rätt sätt och låta Tanken omsluta allt. Snyggt!
2009-11-27

  Stjärnregn
Otroligt bra o talande!
2009-09-21

    Max Poisé
Jättebra, orden fångar och slungar ut en i funderingar.
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke