Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskling

Du har allt jag har önskat mej
för jag är så kär i dej

underbar och otroligt snäll
och utan en massa onödigt gnäll

snygg och sexig är bara förnamnet på dej
lika som du oftas brukar kallar mej

att vara nära dej är en härlig känsla som värmer mej
för jag är så otroligt kär i dej

vi har så kul tillsammans jag och du
vet du att jag tänker på dej just nu

ha en underbar dag min älskling och vän
du vet att vi kommer att höras och ses sen


Du har allt jag önskat mej
för jag är så kär i dej.





Fri vers av Cina
Läst 504 gånger
Publicerad 2005-10-12 09:40



Bookmark and Share


    Fia
En dikt som man blir så lycklig av att läsa. I alla fall om man känner likadant. Fint!
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Cina
Cina