Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lutande tornet

Faller ned

på knä

värjer jag

för insiktens träffande

blickar

De talar om en kärlek

virad

kring egennytta.

Ett lutande torn

som rasar då jag

stiger in




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-22 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon