Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta


Ingen ser henne
någonsin gråta
hon gömmer sig
när tårar bränner
kanske är hon för
många en gåta
som inte vågar visa
ledsnad hon känner
ett poethjärta som
stundvis gråter
sin tysta smärta
som skriver sin själ
över tomma papper
önskar ibland att
hon vore starkare
att hon vore lite
mer tapper




Fri vers av SeXara
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-23 16:25



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
bra !=)
2009-09-27

  peter markurth
mkt bra, söt
2009-09-23

  Västeråskille
Vacker men tung dikt. Hoppas hon en dag vågar fälla en tår och vara tapper fast hon inte är ensam...
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara