Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Die Monolog!

- Ytlig...Jag?...Nä!

- Seriositet är mitt andra namn!
Det är bara de "andra" som ytlighet existerar.

- Jag...Mina förehavanden,
mina val,
konsekvenser

- Hur kan du tro att ytligheten finns här?

- Mitt liv är skapat ur mina händer, mitt synsätt.

- Är det mina prylar du menar?

- Är det min hövlighet du vill åt?

- Nä ytlighet, fy farao!...Inte i min värld!

- Kanske du missuppfattar!!!?

- Du menar att du inte finner något djup i min själ?

- Betyder ordet subjektivt något för dig?

- Jag är ju jag, min själ är utav mina värderingar.

- Du menar att jag har en skev världsbild?

- Enligt vem
varför
hur när?

- Jag är summan av min värdering, jag är resultatet av mina val. Där jag nu vandrar är genomtänkt, planerat och utstuderat. Jag är jag...Förstått?

- Du tycker fortfarande jag är ytlig!?




Övriga genrer av Max Poisé
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-23 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bjöd på ett leende...
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé