Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske såg hon mig aldrig

Längs stranden går

hon och jag

Vi sätter oss ned;
minns -
det var
de sista dagarna
i maj.
Vattnet vilade
tätt intill.

På ytan låg medvetandet tungt.
Solens strålar möter hennes blick;
kanske
såg hon mig aldrig

En resa därifrån

Svalkan på botten av sjön
vilar tyngre än någonsin
inuti mitt huvud.

Frånvaron placerade
ett lock
ovanpå,
det kokande.

kanske
såg hon mig aldrig




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-23 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon