Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hög tid att vända blad

Tummar på det högra
hörnet
vrider sista droppen
ur historien
innan mina ögon
sluts. Allt brinner till sist
ned,

som ljuset på vårt bord

Förbrukningsvara



Vaknar till
vänder mig om,
vänder blad
och tillbaka
ser jag mig själv,

på uppgång.




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-23 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon