Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trösklar

Telefonen ringer
mobilen sjunger
micron plingar
tiden tvingar

Ägguret
tickar
barnen skriker
hur låter jag
när humöret
sviker ?

Min äkta hälft gör mig hel
i alla fall
till hälften

Jag tror
på optimistisk pessimism
och när dagen blir till kväll
så längtar man efter dag igen

Alla har vi
våra trösklar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 260 gånger
Publicerad 2005-10-12 13:15



Bookmark and Share


  JMR
hehe, bra skrivna rader om dagen...
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan