Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

terapimetoden vars namn jag glömde


barnet

nedböjt

i mörkret med den där stanken på sina lakan
den där stanken på sina lakan
den där stanken på sin kropp


du kan inte förstå, men jag kommer nu, jag kommer med räddningen och vuxenögonen, jag går in där nu och jag ändrar det, jag är din räddning och allt kommer bli bra

sluta, sluta, den kommer ut på andra sidan
den kommer ut på andra sidan och
jag blöder
det kommer blod

det är inte ditt fel, det är inte ditt fel, lyssna på mig, det är inte ditt fel, det är inte ditt fel, det är inte ditt fel, hör mig, snälla

jag vill inte vara här

det är inte ditt fel!


är det fel?








och alla trodde att det var så nu



alla trodde allt var bra nu
alla,
jag med




Övriga genrer av nefretel
Läst 337 gånger
Publicerad 2005-10-12 14:07



Bookmark and Share


    Mejja
Gör så igenkännande ont.
2006-07-24
  > Nästa text
< Föregående

nefretel